باتری سمعک

باتری سمعک

 

انواع باتری های سمعک

  باتری سمعک یکی از لوازم بسیار مهم و مورد نیاز افرادی می باشد که به دلیل کم شنوایی از سمعک استفاده می کنند. از مشکلات اصلی افراد استفاده کننده از SAMAK طول عمر باتری می باشد به همین دلیل اخیرا بسیاری از بیماران ترجیح به خرید سمعک های قابل شارژ دارند.

با توجه به اینکه امروز باتری‌های قابل شارژ بسیاری برای سمعک در بازار موجود می باشند، ولی با این حال بعضی از باتری ها دارای کیفیت بسیار پایین بوده و با چند بار شارژ امکان استفاده دوباره از آنها وجود ندارد. از رایج‌ترین باتری های سمک می‌توان به باتری های یکبار مصرف روی-هوا یا Zink-Air اشاره کرد که برچسبهای تعبیه شده بر روی این باتری ها باعث می شود تا باتری ها به حالت غیر فعال باقی بماند. بعد از اینکه برچسب از روی باتری جدا شود باتری فعال می گردد.

این که شما بتوانید بهترین بازدهی را از این باتری های روی-هوا دریافت کنید، بهتر است قبل از جایگذاری باتری داخل SAMAK و بعد از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه منتظر بمانید تا باتری به صورت کامل در ارتباط با اکسیژن فعال گردد. همچنین لازم به ذکر است که گذاشتن دوباره برچسب بر روی باتری باعث غیرفعال شدن آن نمی شود. یعنی بعد از بین رفتن برچسب باتری فعال شده و تا زمانی که به صورت کامل تخلیه گردد فعال می ماند. فروش باتری سمعک

 

لازم به ذکر است که باتری را باید در جای خشک و خنک و به دور از منبع برق نگهداری کنید تا از عمر باتری کاسته نشود. رعایت این نکات در افزایش طول عمر بسیار تاثیرگذار می باشد زیرا بسیاری از بیماران با شکایت زود تمام شدن باتری سمعک به کلینیک های شنوایی سنجی مراجعه می کنند.  

 

اندازه باتری های سمعک چگونه است؟

امروزه SAMAK در اندازه ها و مدل های مختلف ساخته می شوند که با توجه به نوع آن، باتری استفاده شده در آن نیز تغییر می‌کند. معمولا افرادی که دچار کم‌شنوایی شدید تا عمیق هستند معمولاً به باتری های با قدرت بیشتر نیاز دارند. در حالت استاندارد ۵ سایز باتری در بازار موجود می باشد که از کوچکترین تا بزرگترین آنها دارای اندازه های ۵ ،  ۱۰،  ۳۱۲،  ۱۳،  ۶۷۵  می باشد که معمولا از باتری ۵ به ندرت استفاده می گردد.

با توجه به اینکه سایز مختلف باتری ها ممکن است برای شما مشکل باشد به همین دلیل در بسته‌بندی باتری‌های با کدهای رنگی مختلف اقدام به ارائه اطلاعات در رابطه با باتری می‌کنند. معمولاً تقسیم بندی باتری ها براساس رنگ به حالت زیر می باشد:

  1. باتری‌های سایز ۱۰ دارای برچسب زرد
  2. باتری‌های سایز ۳۱۲ دارای برچسب قهوه ای
  3. باتری‌های سایز ۱۳ دارای برچسب نارنجی
  4. باتری‌های سایز ۶۷۵ دارای برچسب آبی

می باشند.

این رنگ بندی در تمام دنیا یکسان می باشد مثلا باتری رنگ نارنجی در همه جا باتری شماره 13 می باشد. در صورت فراموشی شماره باتری می توان از رنگ باتری نیز استفاده کرد.

باتری سمعک

 

طول عمر انواع باتری های سمعک چقدر است؟

معمولاً باتری‌ها بر اساس ۱۶ ساعت کار در روز میتواند از ۵ تا ۲۰ روز به صورت کامل استفاده شوند. عمر باتری به سایز باتری و توان مورد نیاز SAMAK هم بستگی دارد. باتری هایی که کوچک هستند دارای طول عمر کمتری نسبت به باتری های بزرگ می باشند. مثلا اگر طول عمر باتری شما کوتاه تر از زمان مقرر تمام شود، در این حالت ممکن است که SAMAK شما مشکل داشته باشد، که بهتر است آن را به متخصص شنوایی شناس نشان دهید تا از درستی عملکرد آن اطمینان حاصل کند.

تقسیم بندی طول عمر باتری سمعک به صورت زیر می باشد. همچنین در بالا بیان شد که هر چه باتری سمعک کوچکتر باشد طول عمر آن نیز کمتر می باشد این ویژگی و طول عمر باتری ها بخصوص برای افرادی که سمعک های نامریی استفاده می کنند حتما باید در هنگام مشاوره سمعک توضیح داده شود.

  1. باتری شماره 10 با رنگ زرد: براساس میزان استفاده از 3 تا 5 روز
  2. باتری شماره 312 با رنگ قهوه ای: براساس میزان استفاده از 5 تا 7 روز
  3. باتری شماره 13 با رنگ نارنجی: براساس میزان استفاده از 7 تا 10 روز
  4. باتری شماره 675 با رنگ آبی: براساس میزان استفاده از 10 تا 14 روز

 

خرید باتری سمعک

 

 

چگونه طول عمر باتری سمعک را افزایش دهیم؟

رعایت نکات زیر می تواند باعث افزایش طول عمر باتری گردد:

با توجه به اینکه روش ثابت شده برای افزایش طول عمر باتری وجود ندارد ولی رعایت بعضی موارد می تواند تضمین کننده افزایش توان باتری شود و یا به گونه‌ای از هدر رفت توان باتری جلوگیری کند.

  1. زمانی که از سمعک استفاده نمی کنید سعی کنید آن را خاموش کنید(درب باتری سمعک باز شود).
  2. عدم نگهداری باتری های سمعک در داخل کیف و یا در جیب فرد
  3. نگهداری باتری سمعک و سمعک در کیف مخصوص سمعک
  4. جلوگیری از تماس باتری ها با اشیای فلزی مانند سکه، کلید و غیره  (زیرا سبب اتصال کوتاه و تخلیه باتری گردد).
  5. عدم جدا کردن یا کندن برچسب روی باتری
  6. در هنگام تعویض باتری از دست زدن به باتری سمعک خودداری کنید زیرا باعث اتصال کوتاه و کاهش طول عمر باتری می شود.
  7. بهتر است باتری های سمعک در جای خشک و خنک نگهداری شود.  

 

نظر نویسنده: بسیاری از بیماران با قراردادن باتری در داخل یخچال(محل خنک) از افزایش طول باتری خود به دوبرابر حالت عادی خبر دادند. برای اینکار باتری سمعک در داخل پلاستیک قرار داده شود و درجای خشک یخچال نگهداری شود. طبق گفته بیماران طول عمر باتری 13 از 10 روز به حدود 22 روز افزایش یافت. انواع برندهای باتری سمعک

 

انواع برندهای باتری سمعک

امروزه برندهای بسیار زیادی در سراسر دنیا وجود دارد که مشغول به کار تولید انواع باتری هستند که از معروف‌ترین آنها می‌توان به باتری ریوواک و باتری دوراسل اشاره کرد. 

این برندها با توجه به اینکه دارای کیفیت محصول عالی هستند بسیار شناخته شده می باشند. 

 

انواع برندهای باتری سمعک شامل:

  1. باتری ریوواک(Rayovak)
  2. باتری دوراسل(Duracell)
  3. باتری ایسل(Icell)
  4. باتری وارتا(Varta)
  5. باتری دی پاور(D power)
  6. باتری زیمنس(Simens)
  7. باتری اتیکن(Oticon)
  8. باتری زینک پاور(Zinc power)
  9. باتری برنافن(Bernafon)

 

همچنین اخیرا اکثر برندهای سمعک به اسم خود دارای باتری سمعک می باشند به طور مثال برند اتیکن دارای باتری اتیکن می باشد یا برند هانساتون دارای باتری هانساتون است. معمولاً تاریخ انقضاء اکثر باتری‌ ها ۲ تا ۴ سال می باشد که توصیه می گردد باتری هایی که خریداری می کنید حداقل دارای 2 سال تاریخ انقضا باشد.

 

قیمت باتری های سمعک چقدر است؟

امروز بهترین و مناسب ترین راه با وجود تکنولوژی برای دسترسی به لیست قیمت باطری ها مراجعه به وب سایت های ارائه دهنده انواع باطری می باشد که شما خیلی راحت با کمی جستجو در دنیای مجازی به راحتی می توانید به لیستی از سایتهایی که مشغول به عرضه انواع باطری هستند دسترسی پیدا کنید و لیست قیمت انواع باطری را به راحتی به دست بیاورید. مهمترین موردی که هنگام خرید باتری وجود دارد این است که همیشه سعی کنید از عرضه کنندگان معتبر این کار را انجام دهید، چون در این حالت امکان دسترسی شما به محصولات با کیفیت امکان‌پذیر می‌شود. خوشبختانه در حال حاضر در تمام شهرها عرضه کنندگان معتبر این محصولات به راحتی قابل دسترسی هستند و بیماران به راحتی می‌توانند در شهر خود اقدام به خرید باتری سمعم کنند.  

 

تفاوت باتری های یکبار مصرف با باتری های قابل شارژ سمعک چیست؟

در اکثر برندهای سمعک مدل های قابل شارژ نیز وجود دارد که به این صورت با قراردادن سمعک در شارژر سمعک شروع به شارژ شدن می کند. به طور مثال با 3 تا 4 ساعت شارژ کردن سمعک در حدود 16 تا 18 ساعت قابل استفاده می باشد. همچنین بعضی از سمعک ها توانایی استفاده به دو صورت با باتری و با شارژر را دارند. تنها با عوض کردن درب باتری امکان تغییر بین این دو حالت فراهم می شود. علاوه بر شارژر باتری های شارژی نیز وجود دارند که عمر آنها یکسال می باشد و بعد از این مدت عمر آنها تمام می شود(باتری های طلایی که در طول یکسال نیاز به شارژ شدن ندارند).

سمعک قابل شارژ  

 

پرسش و پاسخ بیماران در مورد باتری سمعک:

1. چند نوع باتری سمعک وجود دارد؟

باتری قابل استفاده در سمعک ها 4 نوع می باشد که شامل باتری 10(رنگ زرد)، باتری 13(رنگ نارنجی)، باتری 312(باتری قهوه ای)، باتری 675(رنگ آبی) می باشد.

2. قیمت باتری سمعک چقدر است؟

قیمت برندهای باتری سمعک متفاوت می باشد که از حدود 65 تومن تا 100 تومن می باشد.

3. آیا قیمت انواع سایز باتری سمعک متفاوت است؟

خیر. قیمت انواع سایز باتری در یک برند یکسان می باشد و به اندازه باتری یا طول عمر وابسته نمی باشد.

4. آیا باتری ساعت قابل استفاده برای سمعک می باشد؟

خیر. باتری های سمعک علاوه بر ولتاژ مناسب برای روشن شدن سمعک، دارای سوراخ هایی بر روی باتری می باشد که از طریق ورود اکسیژن فعال می شود که نسبت به باتری ساعت بسیار متفاوت می باشد.

5. چگونه طول عمر باتری سمعک را افزایش دهیم؟

از روش های افزایش طول عمر باتری سمعک، عدم لمس یا دست زدن به باتری در هنگام باز کردن درب باتری می باشد. هنگام جداکردن برچسب روی باتری بهتر است چند دقیقه صبر کنید و سپس باتری استفاده شود. بعضی بیماران بیان کرده اند که با قراردادن باتری در یخچال یا محیط سرد طول عمر باتری سمعک افزایش می یابد.

6. انواع برند باتری سمعک شامل چیست؟

برندهای باتری سمعک شامل رایواک، سیگنیا، زنی پاور، دوراسل، آیس تل، دی پاور، هکتو و... می باشند.

7. بهترین برند باتری سمعک کدام است؟

بهترین برند باتری سمعک طبق نظرات بیماران باتری رایواک و دوراسل می باشد. توجه داشته باشید که بیشترین تفاوت در طول عمر باتری سمعک در برندهای مختلف در سایز 10 باتری می باشد و تفاوت در طول عمر تنها یک تا دو روز می باشد.  

 

کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا

فروش انواع باتری سمعک در تهران با قیمت مناسب برای بیماران عزیز عرضه می شود. در مرکز فراشنوا خدماتی نظیر ارزیابی شنوایی نوزادان و کودکان، ارزیابی و درمان وزوز گوش، تجویز سمعک های صددرصد نامریی و غیرقابل دید برای بیماران عزیز ارائه می شود. همچنین تعمیر انواع برندهای سمعک با مدل های متفاوت با کمترین قیمت و سریعترین زمان ممکن انجام می شود. تعمیر سمعک شامل تعویض رسیور، تعویض میکروفون، تعویض واکس گارد سمعک، تعویض درب باتری سمعک، تعویض پوسته سمعک داخل گوشی، تعویض رسیور سمعک های ریک و سایر مشکلات سمعک می باشد.  

برای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک فراشنوا تماس حاصل فرمایید:

02188949368

02188958823

09105241071

برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید:

Samak_Farashenava@

کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا: https://t.me/farashenava      


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


09105241071
تماس با ما